Скажи YesForLov любові і романтики у ваших стосунках

Як часто у відносинах з часом втрачається флірт, сексуальність, взаємне тяжіння і інтерес ... коли секс стає нудним і одноманітним, а збудження практично згасає. Так що ж, змиритися з цим? Або шукати кожен раз нового «судженого-ряджених», з яким вже напевно буде бурхливий секс назавжди? У YesForLov є ідея трохи краще - не чекати, коли «воно саме», а дбати про взаємне задоволення і сексуальності разом.

Дотики пензликом з масажним маслом YESFORLOVE DELICIOUS BRUSH


Дотики, обійми, ласки, масаж - це той тілесний контакт, який допомагає зберігати емоційну близькість, трепетність, турботу і чуттєвість. Ви можете торкатися один до одного в перебігу дня, погладжувати руки і плечі, ніжно цілувати в шию, перебирати волосся на потилиці, розслабляючи і зближуючись. Час від часу балуйте себе і вашого партнера неспішним масажем з ароматними оліями або теплими масажними свічками. Це може бути релакс-масаж рук і плечей в кінці робочого дня, або довгий і чуттєве дійство, що плавно переходить в оральні ласки і секс.
Експериментуйте не тільки з текстурою масла і ароматами, а й зі способом нанесення на шкіру. Спробуйте вилити тепле масло цівкою на тіло або нанести теплими руками, ковзати всім своїм тілом або малювати візерунки смачним маслом зі спеціальним пензликом від YesForLov, посилюючи чутливість до дотиків і пестощів. Таке їстівне масло з пензликом може бути саме по собі незвичайної прелюдією, адже легкі дотики пензликом, глибокі масажні руху рук, ніжні поцілунки або покусування подарують вам незвичайну гаму відчуттів.


Відвертість з набором для секретний листів YESFORLOV INTIMATE HIDE-AND-SEEK KIT
Згодом ми все змінюємося, змінюється чутливість тіла, реакція і розташування ерогенних зон і те, що подобалося рік тому, може бути вже не таким збудливим. А це означає, що розкривати свою сексуальність і розмовляти про секс і своїх бажання відверто - необхідно завжди. А адже це означає, що ми можемо залишатися цікавими улюбленим довгі роки, насолоджуючись сексуальністю і близькістю.Чи знаєте ви все бажання і улюблені ласки партнера? YesForLov пропонує пограти в еротичні хованки і розкрити свої фантазії допоможе незвичайний набір для секретних листів YesForLov Intimate hide-and seek Kit. Нанесіть свою карту ерогенних зон, прокладете ідеальний маршрут для ласк і поцілунків, намалювавши стрілочки по всьому тілу, напишіть, що потрібно зробити з цією частиною тіла, щоб ви отримали максимальне задоволення, або просто напишіть слова любові невидимим маркером ... А партнер потім буде розкривати ваші карти за допомогою спеціального ліхтарика, відшукуючи ваші секретні побажання.

 


Час

Якщо ми хочемо зберегти ніжність, романтику, любов і сексуальність у відносинах, важливо приділяти час один одному. Нехай це будуть хоча б 15 хвилин в день тільки вашого особистого спілкування, без соцмереж і дуже-важливих-справ, коли ви можете побути разом, помітити те, що колись так зачепило в коханій людині, помріяти про майбутнє, згадати минуле ... Знаходьте час для вас двох на вихідні, не забувайте відправити один одному приємне побажання в месенджері протягом дня, дивуйте, даруєте приємні чуттєві подарунки просто так і в особливі дати.


Ми "В ліжку" впевнені, що якщо у двох є бажання зберігати і розвивати сексуальні відносини, любов і пристрасть будуть супроводжувати ваше життя стільки, скільки ви самі цього захочете. А ми вам допоможемо підібрати аксесуари YesForLov,
які доповнять ваші еротичні ідеї і допоможуть втілити найчуттєвіші, романтичні, збуджуючі фантазії.

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
34 + ? = 37
arrow До початку

Підтримка

Ми завжди готові відповісти на всі ваші запитання стосовно продуктів та сервісу.

У чаті
Viber чи Instagram
По e-mail
shop@vposteli.ua
Телефон або SMS
+38 068 609 20 10
+38 063 609 20 10

Щодня з 10:00 до 18:00